Loading...

Nieuw label en nieuwe video voor Diggeth

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 17-12-2018

Diggeth heeft een labeldeal gesloten met Pt78 Records. De deal omvat wereldwijde distributie van CD en Vinyl voor hun nieuwe album "Gringos Galacticos". In totaal tien songs uitgebracht op een special edition CD-digipack die zal uitkomen op 1 februari 2019 en natuurlijk als pre-order in de webshop van het label.

Diggeth

"Wij zijn vereerd dat na het uitbrengen van de video voor Worship the Sun, we getekend hebben bij Pt78 Records. Zo blijkt het maar weer dat hard werken loont. 2019 zal een fantastisch jaar worden en we zijn super blij dat we dit kunnen vieren met het uitbrengen van ons nieuwe album. We danken Pt78 Records voor het vertrouwen dat ze in ons hebben. We zien uit naar een lange en vruchtbare samenwerking."

Pt78 Records

"Toen we de kans kregen om Diggeth te tekenen en hun nieuwe album Gringos Galacticos uit te brengen hebben we die met beide handen aangegrepen. Nadat we ze live hebben gezien en hun voorgaande materiaal hebben beluisterd was het voor ons een logische stap, bovendien past Diggeth perfect in de ambities die we met het label en onze bands hebben."

Diggeth [NL], Pt78 Records [NL]