Loading...

Powerwolf - Full Headline Show Summer Breeze 2023

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 01-09-2023

Powerwolf zette een nieuwe mijlpaal in hun carrière, en livemuziek als geheel, toen ze geschiedenis schreven met het gebruik van augmented reality op een live muziekfestival in Europa tijdens hun headliner show op het Summer Breeze Festival in Duitsland. Het was een van de grootste producties ooit, waarbij Powerwolf optrad voor tienduizenden fans.

Samen met ArteConcert en de 0221 Mediaagentur creëerden ze, met behulp van technologie die wordt gebruikt in videogames, in realtime tijdens de set een monsterlijke wolf boven het podium, zichtbaar voor zowel fans ter plaatse als voor liefhebbers die naar de livestream keken. De wolf was vier keer zichtbaar tijdens de set, tijdens hun hits "Incense & Iron", "Amen & Attack", "Beast Of Gévaudan" en "Resurrection By Erection".

Met de grootste pyro-show van het festival, een massa acteurs op het podium, een gigantisch vuurwerk en een band in topvorm voor het grootste publiek van het hele festival vierden de hogepriesters van de heavy metal op indrukwekkende wijze hun status als dé leidende kracht in het genre.

Napalm Records [AT], Powerwolf [DE]