Loading...

The Hague Metal Fest 2020 met o.a. Entombed A.D.

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 22-01-2020

Het snel groeiende metalfestival The Hague Metal Fest viert volgend jaar haar derde verjaardag. Op zaterdag 25 april 2020 is Paard het metalen middelpunt van Nederland. Met dit jaar een veelbelovende line-up: 17 namen op de poster en Entombed A.D. als headliner.

Het voelt als de dag van gisteren dat de tweede editie van het jaarlijks terugkerende metalfestival plaatsvond. Het festival, dat wordt gehouden in Paard in Den Haag, staat nog in menig geheugen gegrift. En dat is ook niet zo raar, aangezien namen als Betraying the Martyrs, Ingested en Bleeding Gods toen het podium beklommen.

The Hague Metal Fest werd in 2018 voor het eerst georganiseerd. Sindsdien is het festival elk jaar een groter succes dan het vorige, wat nu ook de nodige druk met zich meebrengt. De editie van 2020 zal diverser zijn en dus voor een ieder wat wils.

De line-up bestaat dit jaar uit: Entombed A.D., Baest, Screamer, Cytotoxin, Dictated, Frontstreet, Freedom Call, The Voynich Code, Align the Tide, Welicoruss, Voice of Ruin, Izegrim, Vanaheim, Rages of Sin, Abrupt Demise, Iron Laiden en de winnaar van de Metal Battle.

Abrupt Demise [NL], Baest [DK], Cytotoxin [DE], Dictated [NL], Entombed A.D. [SE], Freedom Call [DE], Izegrim [NL], Paard van Troje [NL], Rages of Sin [NL], Vanaheim [NL]