Loading...

Ticketverkoop 7de editie Very 'Eavy Festival gaat snel!

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 08-10-2016

De zevende editie van Very ‘Eavy zou wel eens snel uitverkocht kunnen zijn. Vier maanden geleden begon de voorverkoop en van de 500 beschikbare kaarten zijn er inmiddels 200 verkocht!

Tokyo Blade in 1983 bezetting en een reünie

Er zullen op 21 en 22 april 2017 12 bands op het podium staan. 50% daarvan bestaat uit legendarische New Wave Of British Heavy Metal bands. Op de vrijdagavond zal Tokyo Blade in de originele 1983 bezetting de avond afsluiten. De Nederlandse band Stranger zal die avond een eenmalige reünie show geven. Verder zullen 21 april het Spaanse Hitten en de Nederlandse thrashers van Overruled op het podium staan.

Het beste uit de UK

Voor de zaterdag heeft de organisatie ook een aantal zeer sterke bands op het programma staan. Angel Witch stond al jaren op het verlanglijstje en in 2017 zal deze legendarische band dan eindelijk op Very ‘Eavy staan. Andere bands zijn Vardis, Holocaust, Bliksem, Blitzkrieg, Night Demon, Warrior en Blackslash.

Kraampjes en afterparty

Net als afgelopen jaren zal er ook weer een zogenaamde Very ‘Eavy Metal Market zijn. Handelaren uit verschillende Europese landen zullen LP’s, CD’s, t-shirts en andere mooie spullen aanbieden. Nieuw is dat er op beide avonden een afterparty zal plaatsvinden. Zodra de laatste band op het hoofdpodium de laatste noot heeft gespeeld, zal er in het Heineken Metal House een afterparty band het publiek verwennen met bekende metal en hardrock covers.

Vrijdag deuren open: 19.30 / Start: 20.00

Zaterdag deuren open: 13.30 / Start 14.00

Locatie: Fox Nightlife, Hoofdstraat 94, Stadskanaal, Nederland.

Voorverkoop : € 35,00 / aan de kassa: € 40,00

Kaartverkoop via: www.veryeavy.nl

Angel Witch [GB], Blackslash [DE], Bliksem [BE], Blitzkrieg [GB], Hitten [ES], Holocaust [GB], Night Demon [US], Overruled [NL], Stranger [NL], Tokyo Blade [GB], Vardis [GB], Warrior [GB]