Loading...

Vijf Bijzondere Shows Op Epic Metal Fest #2

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 29-09-2016

​​Overmorgen is het zover: de tweede editie van Epic Metal Fest in 013 Tilburg met 12 bands op 2 podia plús nog een gratis aftershow van Agent Fresco in café Extase. Niet alleen de show van mede-organisator en gastheer Epica zélf is bijzonder. De band presenteert zijn nieuwe album "The Holographic Principle" (release 30-9) tijdens Epica’s enige Benelux show van 2016. Ook de optredens van een aantal andere bands krijgen een speciaal tintje:

Epic Metal Fest 2015​

De eerste editie van Epic Metal Fest op zondag 22 november 2015 in het Klokgebouw te Eindhoven was een groot succes. Bijna drieduizend bezoekers uit alle windstreken waren het met de internationale pers, met Epica en de overige acht optredende bands (waaronder Eluveitie, Moonspell, Fear Factory en Sepultura) unaniem eens: Epic Metal Fest moet een jaarlijkse terugkerend evenement worden; een vaste waarde onder de rock- en metalfestivals.

emf-time-schedule-definitief

Agent Fresco [IS], Epica [NL], Evil Invaders [BE], Extase [NL], Stream of Passion [NL], The Agonist [CA], The Ocean [DE]