Loading...

Ye Banished Privateers - Drawn And Quartered

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 12-11-2020

Ye Banished Privateers herinterpreteren kerstklassiekers met een bloedige dosis pure piratenfolkrock!

De zoute lucht is ijskoud en Zweedse zeebonken van Ye Banished Privateers staan ​​klaar om je kerstboom op de meest huiveringwekkende manieren te kortwieken. Het collectief heeft zojuist hun nieuwe feestdagen-single "Drawn And Quartered" uitgebracht, samen met een officiële geanimeerde videoclip.

Hun nieuwe single is een met rum doordrenkte voorbode van hun aanstaande 7" Drawn And Quartered, die op 1 december 2020 uitkomt via Napalm Records - die het vrolijkste seizoen van het jaar aankondigt op een echte roekeloze manier, maar met een griezelige grijns. Gehuld in de swag van piratenfolkrock, zullen de nieuw geïnterpreteerde, grimmige covers van twee kerstklassiekers de luisteraar meenemen naar een donkere onderwereld van bloed en botten.

Ye Banished Privateers staan ​​al bekend om hun meezing-hymnen en onmiskenbare folk-melodieën, en verkennen nu de minder bereisde wateren van de kersttijd. Met een stevige zeebries, een knipoog en een dosis bloedige, donkere humor bereiden de piraten zich voor op de ijskoude winter.

Napalm Records [AT], Ye Banished Privateers [SE]