Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Dokk'em Open Air lanceert pendeldienst en verbetert camping

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 14-04-2010

Voor veel mensen lijkt Dokkum een onbereikbaar station. Geen openbaar vervoer, geen snelweg, enkel koeien, gras en boeren. Dokkum ligt in 'the middle of nowhere' en dat is nou net de charme van het festival. Voor veel bezoekers is een bezoek op Dokk'em een korte vakantie in een mooie omgeving en ook de reis valt niet tegen. Er rijden meerdere malen per uur bussen vanuit zowel Drachten als Leeuwarden en de rit duurt nog geen half uur. Om de reis niet te laten eindigen in een lange wandeling zet de organisatie in het weekend van 11 en 12 juni een pendeldienst op, zo kom je makkelijk naar en van het festivalterrein.

Al sinds de start in 2002 kun je gratis kamperen op Dokk'em Open Air. Veel festivalgangers maken gebruik van deze voorziening, kamperen geeft het echte festivalgevoel. Bovendien is de camping voor de bezoekers van veraf een uitkomst. Om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken is besloten meer aandacht te besteden aan de voorzieningen op de camping. Zo is er in de ochtend koffie en brood te verkrijgen. Daarnaast wordt de camping uitgebreid met douches en toiletten. Dit bespaart je in de vroege ochtend een wandeling naar het festivalterrein.

Dokk?em Open Air is een tweejaarlijks metal en rock festival dat wordt gehouden vlak buiten Dokkum. Dit jaar vindt het festival plaats op 11 en 12 juni en programmeert, evenals voorgaande edities, zeer gevarieerde artiesten uit binnen- en buitenland.

Dokk'em Open Air