Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Organisatie Submit Fest op zoek naar Nederlands talent voor Submit Fest 2018

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 09-03-2018

Opnieuw zoekt de crew van Submit Fest naar Nederlands metal talent, ditmaal voor de aankomende editie op 26 mei 2018 in Baroeg, Rotterdam. Bands kunnen zich aanmelden vanaf vandaag t/m zondag 15 april, met de mogelijkheid geselecteerd te worden als opener van het festival.

Submit Fest focust zich op de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem, en dus wordt, net als vorig jaar, gezocht naar de beste Nederlandse support. Na het bekendmaken van Hibakusha is er nog ruimte voor één naam. De crew van Submit geloof in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generatie, en geeft daarom ruimte in de line-up aan een opkomende band.

Eerder werden The Charm The Fury (NL), Carcer City (UK), Kadinja (FR), Ghost Iris (DK), Death Remains (UK) en Hibakusha (NL) bekend gemaakt.

Bands kunnen zich aanmelden via info@submitfest.nl met een eigen nummer, een biografie en een bandfoto of via het aanmeldformulier op de website.

Carcer City [GB], Death Remains [GB], Ghost Iris [DK], Hibakusha [NL], Kadinja [FR], Submit Fest [NL], The Charm The Fury [NL]