Loading...

Schrijf je in voor de Metal Battle 2020

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 08-11-2019

Kans maken om met jouw band als de Nederlandse afvaardiging op Wacken Open Air 2020 te spelen? Schrijf je dan in voor de voorronde van de Nederlandse Wacken Metal Battle.

Met 48 bands in 12 voorrondes verspreid over het hele land, is de Metal Battle de grootste metalcontest van Nederland en de meest uitgebreide in Europa. Er zijn 3 halve finales, waarin telkens 4 bands strijden om de winst. Van elke halve finale gaan de eerste 2 door naar de finale De 6 winnaars van die halve finales komen uiteindelijk uit in de grote finale die in Estrado te Harderwijk wordt gehouden.

Zowel de winnaar van de jury- als publieksprijs winnen professionele coaching van Sander Gommans en optredens op Baroeg open air, Stonehenge festival, Tattoo fest, Festival t Zeeltje, Hemelvaart Metalfest, Occultfest, The Hague metalfest, No sleep till Wieleman en Rocktoberfest.

Daarnaast zangcoaching door Laura Guldemond en media aandacht van WingsOfDeath, Mix 105FM, Rock on your radio, Pitkings, Bang your radio, Rock Of Ages, Pas op herrie, Reject entertainment, een tegoedbon voor de opname van 1 nummer bij Cornerstone audio en een platencontract bij Into The Limelight records. De eindoverwinnaar van Nederland gaat daarnaast door naar de internationale Wacken Metal Battle op Wacken Open Air 2020.

Baroeg Open Air [NL], Festival Zeeltje [NL], Into The Limelight Records [NL], MetalBattle [NL], No Sleep Till Wieleman [NL], Occultfest [NL], Rocktoberfest [NL], Stonehenge Festival [NL], Tattoo Fest [NL], The Hague Metalfest [NL], WingsOfDeath [NL]