Loading...

Necrogod - The Inexorable Death Reign

Gepost in Reviews door Marc Brouwer op 21-12-2015

Tracklist

01. Intro - The Inexorable
02. Worms In Holy Flesh
03. The Death Provokers
04. Human Misery
05. Skull Crushing Death
06. Exequies For A Moribund God

Necrogod is een creatieve Zweeds/Costa Ricaanse tweemansband. Rogga Johansson (o.a. ex-Bone Gnawer, wie kent 'm niet) tekent voor alle instrumentatie en heeft de handen ineen geslagen met brulboei Ronald Jimenez a.k.a. Master Butcher (o.a. From Oblivion). De twee kwamen bij elkaar om eens leuk en gezellig een plaatje te maken en gewoon eens te kijken hoever ze zouden komen.

En jawel, amper drie maanden later kwam demo Skull Crushing Death op de planken te liggen. Het Iron, Blood & Death Corporation label contracteerde hen, en de mini-cd The Inexorable Death Reign verscheen. Ik heb me laten vertellen dat dit een project is van de heren en het waarschijnlijk eenmalig is. Niet echt geheel verwonderlijk omdat hun namen toch her en der opduiken.

Het 20 minuten durende schijfje heeft mijns inziens meer weg van een mini albumpje. Het is een leuk old skool death metal project geworden waar voor mij Skull Crushing Death zo gezegd de kraker is. Toch wat spontaner en net iets gewaagder dan de rest. En de vraagt blijft ook een beetje door mijn hoofd spelen waarom er tegenwoordig zo veel old skool metal gemaakt wordt. Zou de wol op de bon te verkrijgen zijn? We zullen het zien verder in de toekomst.

Ronald Jimenez "Master Butcher" - Vocals

Rogga Johansson - Guitar, Bass, Drumprogramming