Loading...

Benefiet Iggyfest op 30 November 2019 te Metropool

Gepost in Nieuws door Peter Hagen op 28-10-2019

Iggy van Toorn, zoon van zanger Bjorn van Toorn (zanger van Putrefied Corpse), heeft een schedelcorrectie operatie ondergaan. Helaas zijn er complicaties ontstaan na de operatie en zal Iggy opnieuw geopereerd moeten worden, zodra hij is aangesterkt van de hersenvliesontsteking. Dit zal wederom een langdurige opname tot gevolg hebben. Dit heeft uiteraard enorme emotionele en financiële gevolgen voor het gezin van Toorn.

Dat de metalcommunity hecht is blijkt wel uit het feit dat er op 30 november een benefiet voor Iggy wordt georganiseerd in Enschede door de liefhebbers van het genre zelf . Maar liefst 7 bands komen deze avond belangeloos hun muziek ten gehore te brengen en dat zijn niet de minste!

Izegrim, Massive Assault, Fumes Of Decay, Putrefied Corpse, Mouflon, Gizah en Infantry zorgen voor een propvol en knetterhard programma. Daarnaast is er een kraam met de nodige collectors’ items en ook de opbrengst hiervan gaat naar Iggy en zijn familie. From Wrath to Recovery dus voor deze jonge metalhead. Show your love and your horns for the van Toorn.

Tickets

Fumes of Decay [NL], Gizah [NL], Infantry [NL], Izegrim [NL], Massive Assault [NL], Metropool Enschede [NL], Mouflon [NL], Putrefied Corpse [NL]