Loading
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle over hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als je gebruik wil maken van alle mogelijkheden. Wil je meer weten over onze cookies, klik dan hier.

Lordi terug naar Amstelveen

Gepost in Nieuws door Chris van der Aa op 19-08-2018

Na hun meer dan memorabele show in P60 krap twee jaar geleden komt de Finse hard rock/melodic heavy metalband Lordi terug naar Amstelveen! In de tussentijd brachten Mr Lordi en kompanen nieuwste album Sexorcism uit – vanavond wordt dit nieuwe materiaal live gepresenteerd.

Sexorcism

De nieuwste langspeler, die mei van dit jaar uitkwam, werd prima ontvangen door pers en publiek. Met songtitels als "Naked In My Cellar" en "Polterchrist" is de toon direct gezet en zou dit album ook zo maar eens bestempeld kunnen worden als hun meest controversiële tot nu toe. Ook bij de pers werd de theatrale hard rock met een knipoog gewaardeerd.

EuroVisie Songfestival

In 2006 won Lordi totaal onverwacht het EuroVisie Songfestival en werd daarmee meteen de eerste hardrock winnaar ooit. Sindsdien hebben de Finnen echter niet stil gezeten: er verschenen negen albums en er werd wereldwijd getourd met hun extravagante hard rock show. In 2016 nog bracht deze European Monstour hen langs P60. Met laatste album Sexorcism op zak presenteert Lordi een ongecensureerde versie van zichzelf en hun muziek!

Show

Wat je kunt verwachten van een Lordi show? Melodic heavy metal/hard rock, een show die niet zou misstaan als set van een horrorfilm, een snufje Frankenstein en kostuums waar zelfs Lady Gaga jaloers op is.